St Bernadusfeesten eind augustus 2021

Het is voorbij, maar het was zeker een aanrader voor volgend jaar. 
Vooral de live muziek, de braderie en de animatie zijn echte aanraders.


Ik geef weer wat je kan terugvinden  op www.visit_nieuwpoort.be

Vorig jaar kon Nieuwpoort de succesvolle formule van 2019 niet herhalen. Corona bepaalde toen en nu nog steeds voor een stuk ons leven. In 2021 kunnen zij jullie met veel zin en enthousiasme een special edition aanbieden.
Het hoofdpodium moeten ze nog even uit het hoofd zetten, maar er is wel ruimte voor de populaire braderie en veel mobiele muzikanten, originele acts en kinderanimatie.

Braderie

Drie dagen lang flaneren langs de braderie in de Albert I laan, vanaf de Elisalaan tot aan de Vlaanderenstraat, en in de Lombardsijdestraat met tal van extra’s op de Zeedijk.
De Nieuwpoortse handelaars bekoren jullie met interessante koopjes en nieuwigheden afgewisseld met een verfrissend drankje en lekker hapje.

Vrijdag 12 tot 19 u., zaterdag en zondag 10 tot 19 u.

(De braderiezone, incl. Hendrikaplein, is parkeervrij gedurende het volledige weekend, doorgaand verkeer in Albert I Laan (tussen Elizalaan en Vlaanderenstraat), Hendrikaplein en Lombardsijdestraat is niet mogelijk van 10 u. tot middernacht op vrijdag en zaterdag, op zondag van 10 tot 22 u.)

Animatie

Tussenin zorgen mobiele muzikanten, originele acts en kinderenanimatie op het Leopoldplein voor extra sfeer. Ook de Nieuwpoortse handelaars en horeca bieden leuke extra animatie tijdens de driedaagse feesten. Op zaterdag 28 augustus is er om 22.30 u. vuurwerk.

Het volledige programma vind je hiernaast of haal je programmafolder bij Toerisme Nieuwpoort.

Hondenwandeling

De traditionele Sint-Bernardushondenwandeling gaat door in het Mauritspark tussen 11.15 u. en 13 u. 

Wil je meedoen aan de hondenwandeling op zondag 29 augustus? Schrijf je dan hier in.

Let op! Enkel Sint-Bernardushonden zullen toegelaten worden om deel te nemen aan de wandeling. 

Recordpoging Visbakken

Promovis vzw waagt zich opnieuw aan een recordpoging! Ze willen 1.000 vissen bakken en verkopen ten voordele van MUG Heli West-Vlaanderen. Koop je ticket voor een vers gebakken pladij bij Toerisme Nieuwpoort voor 5 euro tussen 10 en 25 augustus of ter plaatse. Locatie: Zeedijk t.h.v. Hendrikaplein tussen 10 en 18 u

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.